Opgelet. de meeste van onze foto's zijn van de moeder zaadplanten. Zonder zaad zullen de toppen dikker en kristalrijker zijn.

Bovendien is de foto maar 1 van de twee ouders.

Klik op de fototegels om de foto's in het groot te zien

€ 0.5 /st  Regulier m/v

€ 2 /st  FeminizedOutdoorkingseeds@protonmail.com  

Bewezen Buitensoorten

Outdoor King Seeds

Uitverkochte soorten
(en geen directe plannen om nieuwe te maken)

​​​​​White King (fem) Uitverkocht

(Kush x autoFireOG) x King


De moeder, met OG Kush roots, was een prachtige plant! Ze glinsterde in de zon! Mooie toppen met een uitgesproken bag appeal. Daardoor wel niet volledig rotbestendig in het slechte september weer van het voorbije kl*te seizoen. De King of the North aan ‘vaders’ kant maakt dit gegarandeerd beter, maar in geval van slecht weer  de laatste twee weken toch best een keer checken.

De moeder was volledig klaar 29 september, maar had eigenlijk al een week vroeger kunnen geoogst worden. (Foto's zijn van13/09) Na de kruising naar onze King of the North kan je je verwachten aan een oogst de tweede helft van September.

De OG Kush high is duidelijk merkbaar! Een echte hybride die een uiterst potente mix geeft tussen hoofd en lichaam. 1 joint staat garant voor 4u vuurwerk. High Class Outdoor bud!

Door rippers hebben we jammer genoeg geen goede foto’s van deze plant. Maar vertrouw ons op ons woord als we zeggen dat dit een top presteerder zal zijn.


King Gold (fem) Uitverkocht

(King' fav x autoC99) x Guerilla Gold


Vorig jaar maakten we een klein aantal zaden op onze favoriete King of the North met een autoflowerende C99.  De moeder King was een pracht exemplaar: compact, potent en een oorverdovende citrusgeur.  Deze zaden stonden met stip op 1 om dit jaar uit te proberen en wauw! We vonden alles waar we op hoopten: een compacte en uiterst vroege buitenplant, overladen met kristallen.

De moeders waren oogstbaar 7 september, de kruising met een compact geselecteerde guerilla gold zal eerder rond de 20de oogstbaar zijn. 


Als het slecht weer is tijdens hun laatste weken  de planten voor de zekerheid een bezoek brengen met een schaar.

Berry King (fem) Uitverkocht


Onze verwachtingen voor deze lijn zijn hooggespannen! Dit wordt de champagne onder de buiten wiet.

De moeder is een ongelooflijke Blueberry lijn waaruit tot twee maal toe de beste moeder is gekozen en bestoven met zichzelf. De ‘vader’ komt voort uit onze beste King pheno. Samen gaat dit vuurwerk geven! Met als handelskenmerk: ongeëvenaarde aroma’s. Buitenwiet met een lekker smaak en geur is zeldzaam, maar daar hoopt deze kruising verandering in te brengen.

Maakt compacte toppen, dus check je planten bij slecht weer in de laatste 2 weken van haar leven.

Verwacht grote bossige planten door de sterke hybrid vigour. Oogst waarschijnlijk 5-15 oktober. In oktober is de temperatuur en de luchtvochtigheid al wat lager waardoor deze laatbloeiers minder last hebben van rot.

Indica body stone met een trance edge van de King.

Genetica: MOB ‘best pheno’ S2 x King ‘best pheno’ S1


(geen foto's beschikbaar, je gaat ons op ons woord moeten vertrouwen)Guerilla Gold  (F7+) (Fem) ​Uitverkocht


De Guerilla Gold gebruikt in onze kruisingen is het resultaat van 3 jaar extreme selectie  in een Canadees veld van circa 100 planten. Enkel de beste 3 planten werden uitgekozen om mee verder te kweken. Ondertussen is het de oermoeder van vele gerenommeerde buitensoorten, wegens de stabiele lijn zeer geschikt voor hybrids mee te maken die in tegenstelling tot vele Denen gevuld zijn met zeer compacte toppen, vroeg afbloeien en tamelijk rot bestendig zijn. Amper knipwerk.

Ik denk dat er vele buitenkwekers al een kruising met GG hebben gekweekt, maar probeer zeker deze wonderlady ook eens op haar eigen! Ik stond werkelijk versteld van zijn potentie. Euforische, creatieve tot psychedelische high.  Oogst eerste helft september.
Guerilla Soldier  (Fem) Uitverkocht

Solide buitenras met een grote opbrengst van dikke toppen. Guerilla Gold dominante kruising, die wat later oogstbaar is en een ander high profiel heeft.  Lijkt sterk op de GG aangezien de skunk#1 drie generaties werd gekruist met de GG.

Ideale combo met de Guerilla Gold of de vroege King of the North lijnen zodat je niet alles in eens moet oogsten en drogen. Sterk ras dat tegen wat regen kan. Oogstbaar laatste week van september en eerste van oktober. Dit is waarschijnlijk ons productiefste ras. De foto doet deze strain geen goed, aangezien dit een schaduwrijke plaats was.  We kweekten ze twee jaar geleden in volle zon met hetzelfde start zaad en toen was ze dubbel zo groot (staat links op de foto bovenaan de site​)​.


Kiemkracht is nog maar 60%, dus prijs is ook 60%! Je krijgt het dubbel aantal zaden.

King of the North (reg)  ​Uitverkocht


Deze ongeloofelijk goede buitensoort is eindelijk beschikbaar voor iedereen! Onze King is de inbred line van Reefermans award winning Ultra Early Love(potion).  Snel, resistent, bag appeal plus een sterke high die lang nazindert, wat wil een buitenkweker nog meer?

75% Columbian Gold schenkt citrus toetsen en het uitgesproken sativa effect, 25% G13 zorgt voor compacte toppen en een vroege oogsttijd. Er zijn ruwweg 2 pheno’s: de indica dominante planten hebben compacte toppen en een chemische geur die verandert in diepe citrustonen tijdens het drogen en curen. De sativa’s hebben voornamelijk citrus toetsen, maar niet zo'n harde toppen dan de indica’s. 95% groene pheno’s. Laat de kleine trichomen je niet bedotten, dit is eigen aan de originele sativa’s. De grote van de trichomen heeft niets te maken met de kwaliteit er van.
Minstens de helft van de planten maakt fris lichtgroene knoppen aan, wat zeer mooi staat eens gedroogd.

Oogsttijd tweede en derde week van september. Zeer lekkere wiet, aanrader.
Enkel zaden van de beste vijf moeders wordt aangeboden.


Lemon King (reg) ​Uitverkocht


De moeder van deze zaden noemen wij de lemon Haze voor buiten. Zelfde genetica als de gewone King, maar selectie op een sterk lemon/citrus geurende sativa pheno met een blissfull heady high die lang blijft hangen. Een van de lekkerste wietjes in ons assortiment. De moeder was bovendien al 10 september oogstbaar. Niet zo compact als de diep citrus King of de Guerilla Gold. Ze werd bestoven met vier vroege vaders, dus de dochters gaan niet allemaal op haar lijken, maar hier kan je zeker een keeper in vinden. Stekt makkelijk onder 24u licht. Kandidaat voor in de maïs.Essix  (fem)


S6 moeder geselecteerd uit paar honderd planten door een bevriende guerilla artiest uit de UK. Deze werd bestoven met haarzelf om zo de grootste kans te hebben om haar unieke eigenschappen te behouden in het nageslacht. Groeit uit tot een forse, gezonde plant met twee zeer interessante eigenschappen: ze is enorm robuust tegen rot en schimmel en weet dit te combineren met compacte knoppen die zich vlot laten knippen. Oogst 1-7 oktober. Visueel een mooi eindresultaat, maar de high is haar zwakte. Het is een aangename head high met weinig body, fijn voor sociale aangelegenheden. Jammer genoeg is de duur van de high best kort en zijn er weinig aroma’s te bespeuren.
Kortom: een echt basisras voor zij die zekerheid verkiezen boven premium eindresultaat.
We gebruikte dezelfde moeder ook voor een reeks kruisingen die de potentie en aroma’s stevig hopen te verbeteren.

 


Freezix (fem)


Freezeland is het Canadese basisras bij uitstek. Het wordt daar al enkele decennia veelvuldig gekweekt en dat heeft een reden: Freezeland = zekerheid. Je bent zeker van een grote oogst, je bent zeker van gezonde, weerbestendige planten en je bent zeker dat je oogst de deur uit geraakt.
De makers van de S6 willen het niet toegeven, maar wij weten zo goed als zeker dat de S6 een Freezeland x Durban kruising is. Dat maakt dat onze Freezix in feite een backcross is naar de Freeze kant: Freezeland x (Freezeland x Durban).
Zal veel gelijkenissen hebben met de Essix: oogstbaar eerste helft oktober, zeer gezond & robuust. Maar zal in deze zaken wat afwijken: de plant en dus ook de oogst verwachten we groter, de high zal waarschijnlijk langer duren en iets sterker zijn.

 Mexsix (fem)


Mextiza x S6 cut, pas eind oktober/begin november klaar, maar een immense boost in geur en kracht. Blaast je van je sokken. We zijn zeer tevreden over deze ‘Mexicaan’, zonder twijfel de beste wiet die we ooit buiten hebben gekweekt. Zeikt op zowat de gehele catalogus van je modale shop. Deze Mextiza zal je in de toekomst nog zien verschijnen in een kruising hier en daar.

Door de kruising naar de S6 zal uiteraard de kracht en het aroma level van de Mexicaan wat verzwakt worden, maar daar krijg je meer robuustheid en compactheid voor in de plaats.

Weinig zaden beschikbaar.

 


OGsix (fem)


S6 cut x OG Kush auto by Mephisto genetics.
Verwacht een vroegere oogst en betere kwaliteit dan de S6 moeder door de state-of-the-art autoflower van Mephisto. De OG Kush auto deed het zelf ook prima buiten en maakte tamelijk compacte, frosty toppen die tegen de dauw konden. Daarom zijn we er behoorlijk zeker van dat dit een perfect manier is om de kwaliteit van de S6 moeder naar een hoger niveau te tillen en de oogsttijd zelfs een beetje te vervroegen. Vermoedelijk oogstbaar tussen 20 en 30 september.

 


​​​​​Guerilla 6.2 (fem)  uitverkocht

Een combinatie van 3 kampioenen onder de buitensoorten: de beste selectie van onze King, Guerilla Gold en S6. Alle drie hebben ze zich al vele jaren bewezen in het slechte weer van Nederland en de UK.
Dit worden grote planten met een uitstekende opbrengst van dikke knoppen. Weinig knipwerk en bovendien een van de beste tegen slecht weer. Een echt werkpaard!

Oogst 20 tot 30 september. Aanrader.


Versie 6.2 is dezelfde moeder stek bestoven met een andere King 'vader', deze versie gaat wat later oogstbaar zijn, maar het blijft een schitterende basisoptie.


(geen foto's beschikbaar, je gaat ons op ons woord moeten vertrouwen)
Early Afro-Columbian (Fem)


Colombia meets Afrika met deze wilde sativa. De moeder werd zeer groot en was bijgevolg lekker productief. Niet de meest compacte toppen uit ons assortiment, maar zeker niet fluffy zoals de Denen. Oogstbaar eind september. Hou ze voor de zekerheid de laatste weken in het oog.
Aangezien deze kruising landras allures heeft is het belangrijk dat je ze stressvrij opkweekt. Zorg ervoor dat de jonge planten niet rootbound geraken en kweek ze liefst voor onder een afdak buiten, niet onder lampen. Niet voor beginners.
Erdbeer (reg)


De enige echte original Swiss Erdbeer! Een legandarisch Zwitsers universiteitsras dat nu, 30 jaar na haar hoogtijden van de legale periode, nergens meer beschikbaar was… tot vandaag!

Dankzij onze Zwitserse vriend die vroeger in de Zwitserse scene actief was, hebben we dit jaar succesvol een reproductie op poten gezet waardoor dit ras gered is van de vergetelheid. Onze dank is groot tegenover iedereen die dit mogelijk maakte.

Dit ras is zeer waardevol omdat het twee eigenschappen als geen ander weet te combineren: het maakt steenharde toppen en is toch zeer robuust tegen rot. Ongeëvenaard!

De Erdbeer is een stabiele lijn, dit betekent dat het vooral een interessant ras is voor zij die graag zelf wat kruisingen maken. Als je dit niet graag doet raden we de Swiss King aan, die zal als echte F1 hybride een beter resultaat geven dan de pure Erdbeer.


Oogstbaar eind September met enkele individuen die al rond de 15e klaar zijn.
Swiss King F1 (reg)


King of the North x original Swiss Erdbeer, basisras

Een combinatie waar we zelf zeer benieuwd naar zijn! Hopelijk zijn er nog mensen over die reguliere zaden durven kweken.

Twee stabiele (IBL) lijnen samenbrengen levert zeer vaak vuurwerk op in de F1. Bovendien denken we dat deze twee soorten elkaar mooi kunnen aanvullen. Als de kaarten geschud worden zoals we hopen en je planten kan vinden die de robuustheid en compactheid van de Erdbeer combineren met de aromabom en lange intense high van onze King dan heb je guerilla goud in handen. Dat zou de beste basissoort opleveren die we kunnen bedenken. Wie zoekt er mee?

Oogst tweede helft van September.
First King (reg)


Zeer vroege King dominante kruising met blueberry invloeden. Deze moeders waren ongeveer de snelste planten van dit seizoen, volledig rijpe zaden op 12 september. Zonder zaad zouden ze al vroeger klaar geweest zijn. Duidelijk een kandidaat voor de vroege oogst of maïskweek.
De blueberry geeft een extra indica punch aan het langdurige sativa effect van de King, maar zorgt ook voor mogelijke verkleuringen van de toppen. Eens de knoppen gedroogd zijn hebben ze een hoog bag appeal.
Wij vinden dat de echte kracht van onze King schuilt in zijn kruisingen. Kortom zet je maar 1 plant kies dan voor deze lijn.African King (reg)


Kruising van onze King of the North met de 100% Afrikaanse sativa ‘Reina Madre’ van het gelauwerde ‘Delicatessen seeds’. De hybrid vigour zorgt voor grote, stevige planten met goede opbrengst. De laatste soort van onze King-lijn: oogstbaar begin oktober. Sterk tegen het Nederlandse weer. Circa 25% paarse pheno’s, wat sterk afhankelijk is van hoe koud de nachten zijn tegen het einde.
Enkel zaden van de beste twee groene moeders wordt aangeboden.

 
Heribeer (reg)


Onze interpretatie van de bekende Heribei met Herijuana, original swiss erdbeer en mighty mite. Deze soort zal in alle waarschijnlijkheid de meest compacte toppen geven van al onze soorten, een spin pro kandidaat. Dit komt door de sterke genen van de Erdbeer, een legandarisch Zwitsers univerisiteits ras dat in de legale periode werd gecreëerd om buitenvelden machinaal te oogsten.
De moeder was klaar eind september, maar de vader was enorm snel, we verwachten dus een oogst de tweede en derde week van september. Zeer sterk en resistent ras met indica body effect. Best roken wanneer er een zetel in de buurt is.
Heriberry (reg)


Van deze kruising zijn we zelf heel tevreden, we hebben er alle vertrouwen in dat dit een publiekslieveling zal worden. De blueberry moeder was enorm frosty, ze glinsterde in de zon. Ze gaf prachtige gedroogde toppen die moeilijk van binnen wiet te onderscheiden zijn. Geliefd om haar fruitige smaak. Zelfde snelle en productieve vader als de Heribeer. Oogstdatums verspreid van de tweede week van september tot eerste week van oktober. Iets minder bestand tegen regen, maar het moet al een enorm slecht jaar zijn om haar klein te krijgen. Aanrader.


Mighty Mountain (reg)


Canadese klassieker, oermoeder van vele sterke buitenrassen: de Mighty Mite. We hadden deze zaadkweek opgezet met het idee om onze klanten de vroegste niet autoflowerende buitensoort te kunnen aanbieden, maar dit is niet gelukt. Wat we niet wisten is dat in de originele versie maar 1 op 7 pheno’s oogstbaar zijn eind augustus. Onze planten waren hier jammer genoeg niet bij, wij hebben ze begin oktober geoogst. Vandaar de naamsverandering naar ‘Mighty Mountain’. Dus geen extra vroege soort, maar wel een enorm productieve, uniforme en zeer resistente buitensoort. Geeft lange dikke knoppen die we zelfs buiten, onder een afdak, hebben kunnen drogen in de maand oktober. Deze soort is steeds oogstbaar, ook in slechte jaren. Sterke inbred line dus ideaal om zelf kruisingen mee te maken.
Enkel de zaden van de beste moeder worden te koop aangeboden.


Electric Durban Passion (reg)


Paradepaardje uit onze sativa stal. Passion # 1 zorgt voor dikke toppen die goed tegen ons weer kunnen, Apollo13 brengt een frostlaag zoals gekend bij indoor planten en de Durban schenkt een hemelse happy high. Hoewel we enkel de zaden van de beste, groene moeders aanbieden, gaan er zeker nog paarse pheno’s tussen zitten. Tamelijk luchtige toppen. Dit is een plant voor liefhebbers. Een fantastisch wietje voor zonnige zomerdagen. Oogst tweede week Oktober.
Healing Path no. 1 (CBDfem)


Dit is een kruising die enkele van de beste CBD soorten op de markt verenigt. Deze soort is zeker geschikt om binnen te kweken, maar zal het hoogstwaarschijnlijk ook prima doen buiten.

Genetica: (Z6 x Harle-Tsu) x auto CBD

De Z6 is van CBD crew en de gebruikte stek werd getest op 9,2% CBD en 0,3% THC, dus 30:1.
De Harle-Tsu is het pronkstuk van Southern Humboldt Seeds Collective en is een kruising tussen de Harlequin stek en Sour Tsunami. Ratio’s tot 20:1 werden gemeten

De pure Z6 was buiten oogstbaar eind september (zie foto), dit in combinatie met de auto genen geeft ons vertrouwen om te stellen dat deze soort buiten zal afbloeien tijdens de eerste of tweede week van oktober. Maar ook hier geldt: de soort is nog niet buiten getest, we kunnen dus geen garanties geven, enkel goed beredeneerde voorspellingen.

Bloeitijd binnen is circa 9 weken.


Update  
We hebben deze soort zelf ook buiten gepland, maar nu blijkt dat onze 3 exemplaren volledig autoflowerend zijn. Van anderen horen we dat ze tot eerste week oktober zijn gegaan met een mooie oogst.

Dit is vreemd, maar niet volledig onverklaarbaar. Als je een auto kruist met een Mighty Mite of een Guerilla Gold  krijg je hetzelfde effect, maar dit hadden we niet verwacht van de Z6xHarle-Tsu.   Onze excuses voor de foute voorspelling. 
Ze ruiken in ieder geval wel heerlijk en tot hiertoe geen rot op onze Guerilla spots.

Dus samengevat:

Sommige exemplaren autofloweren op circa 90 dagen, andere oogstbaar eerste week oktober